keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Kevättä maassa ja puussa

Mietin, pitäisikö vaihtaa blogin nimi, kun enimmäkseen kuvaan nykyään pikku kamerallani. Kuitenkin lenkeillä on mukana vain kännykkä, joten kyllä näitä kännykkäkuviakin tänne ilmestyy. Yritän muistaa merkitä tunnisteeseen, milloin olen näppäillyt kännykällä.

Tästä joukosta suosikkini ovat pienen maalaistalomme kukkapenkkiin nousseet hyasintit. Kannatti panna sipulit viime keväänä multaan.

3 kommenttia:

Famu falsetissa kirjoitti...

Onpa komea jouluruusu. Minun jouluruusuni teki taas vain lehtiä. Olen tainnut istuttaa sen huonoon paikkaan.folur

Pia kirjoitti...

Kännykälläkin saa ihan hyviä kuvia. Ei sen kameran pidä aina olla hieno ja kallis.Se on ammattilaisille..Mukavia kuvaus hetkiä!

Armi kirjoitti...

Hei Famu! Tämä on ensimmäinen jouluruusuni, jonka sain pidettyä koko talven sisällä hengissä. Istutin sen penkkiin jo toissa kesänä, ja viime kesänä siinä oli muutama kukka. Tämänkeväinen kukkien määrä oli yllätys. Penkissä on kyllä hyvää multaa ja pohjalla kompostia, eli melko tukeva kasvupohja. Edellisvuoden jouluruus kuoli talven aikana, mutta nyt on viime joulun hankinta pöydällä odottamassa istutusaikaa. Sekin oli tosin pari kertaa henkihieverissä, mutta selviytyi. Ehkä ne, jotka selviävät käsissäni talven, selviävät sitten penkissäkin :)

Pia, kiitos kannustuksesta. Näppäilymeiningillä mennään ja ammattilaisten kuvia ihaillaan näyttelyissä.