sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Sapokan eläinkuntaaSapokan puistossa on aina jotain nähtävää. Vielä ei ole juuri muuta vihreää kuin rodopensaat. Kukkien ja kasvien sijaan kuvailin Ystävän kanssa tekemällämme kävelylenkillä puistossa olevia eläinpatsaita. Niiden tekijästä minulla ei valitettavasti ole tietoa.

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Nää on hauskat, miksen ole hoksannut itse kuin tuon hylkeen / norpan... Täytynee kopioida ideasi ja kuvata nämä kesällä KuvaKotkaan.

Armi kirjoitti...

Eikö olekin? Mun kaveri sanoi, että siellä on ollut vielä sorsiakin tms., mutta ne ovat kadonneet.

Erityisen hauska minusta oli, kun jokaisen eteen oli tuotu jotain - pikkukiviä tai puunkappale. Kiviruokaa kivieläimille.

Mari kirjoitti...

No johan! Täytyy odottaa kesäisempää keliä ja lähteä tutkimusretkelle.

Mari kirjoitti...

Apuva! Kävin eilen, luulin nuuranneeni kaikki nurkat, mutta... Missät tuo ylin ja kaksi alinta ovat? En nähnyt. Mulla on nyt vajaavainen kokoelma :-D Autatko?

Armi kirjoitti...

Hei Mari!
Noiden patsaiden hauskuus on osittain siinä, että ne vain putkahtavat silmiin siellä kulkiessa. Ovat mokomat vielä niin kiven värisiäkin. Ja nyt kun siellä on niin vihreää, ne varmaan piileksivät kasvien seassa.

En muista enää tarkkaan, mutta nuo linnut (ylin ja alin) ovat muistaakseni ruusutarhan takana, Katariinan puolella Sapokkaa.

Ankka tms. isohko lintu on taas, jos muistan oikein, japanilaisten lyhtyjen ja rodojen lähistöllä.
Siinä taitaa näin kesällä olla vettä ympärillä.

Toivottavasti löytyy. Luulen, että multakin on jotain vielä kuvaamatta.

Mari kirjoitti...

Kiitti. Tuli mieleeni, että multa jäi kokonaan kävelemättä se Meriniemen puoleinen osa siltojen välissä. Totta kai, olinpa höpsö. No, uudestaan paikalle...