torstai 20. elokuuta 2009

Parasta kesässä
Valokuvatorstain kesäloman jälkeinen haaste oli "Parasta kesässä". Myöhästyin siitä, mutta nimeän nämä kesäkuvani haasteen mukaan. Oikeastaan parasta on tavata ihmisiä, vanhoja tuttuja ja sukuja sekä uusi tuttavuuksia. En kuitenkaan julkaise täällä ihmisten kuvia, niin nämä ruoka- ja kukkakuvat saavat symboloida kesän parhaita hetkiä: mökkielämää, perhejuhlia, hääpäivää, lomamatkaa ja muita tapahtumareissuja.

3 kommenttia:

irma kirjoitti...

Sinullahan onkin paljon hyvää kesässä! Herkullisia kuvia. Mustikat minusta parasta, olen kerännyt tähän mennessä 60 litraa, vielä aion pari ämpärillistä käydä hakemassa, kun niitä kerran on...

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä sarja kesän nautinnoista. Makuasioita toki, mutta omasta mielestäni kesäkeitto ei sovi otsikon alle. :)

Armi kirjoitti...

Ohoo, Irma, mikä mahtava määrä mustikoita. Kuvan mustikat on ostettu Tammelan Hakkapeliittapäiviltä. Niitä myymässä oli kaksi "talonpoikaistyttöä", jotka kertoivat, että heidän isoäitinsä oli innostunut tekemään tuokkosia, kun oli löytynyt sopivaa tuohta. Meidän oli ihan pakko ostaa ne.

Lasse, minäkään en pitänyt kesäkeitosta, ennen kuin opin tekemään sitä itse. Meidän versiomme on lähempänä kasvismuhennosta kuin keittoa, ja se syödään paahdetun jälkiuunileivän kanssa. Eikä sitä voi tehdä muulloin kuin kesällä, koska kaikkien vihannesten pitää olla varhaisvihanneksia. Suosittelen kokeilemaan.