Kiitos kommenteista. Blinien kanssa näitä syötiin.
Mietin koko viikon tätä helmiteemaa, kun tiesin, etten saa niin hienoja lähikuvia jäähelmistä kuin haluaisin. Sitten kun katoin pöytään nämä, niin tajusin, että tässähän on helmiä.
Isompirakeinen on venäläistä ja pienempi suomalaista kirjolohenmätiä. Venäläistä mätiä syötyään muuten tietää, mitä on tönkkösuolattu.
Kuvia kännykällä kaupunkimaisemista ja muustakin elämästä, etupäässä kotikaupungistani Kotkasta.
Joulun 2008 jälkeen kuvia lisäksi myös pikkuisella digikameralla, ja edelleen näppäilijämentaliteetilla (Sony Cyber-shot 10.1 mp).
Kesän 2011 jälkeen myös digijärjestelmäkameralla (Sony a33).
Kännykkäkuvailuni aloitti N85, jota seurasi N86. Keväästä 2012 lähtien näppäilen iPhone4:lla. Olen yrittänyt ja yritän muistaa merkitä tunnisteeseen, millä kapineella kuvat on otettu.
7 kommenttia:
Hieno ja ajankohtainen oivallus! Blinejä vaan alle ja nam!
Mitä, onko tuossa mätiä? Mielenkiintoinen näkökulma aiheeseen!
Helmiähän ne nämäkin, väri on myös kaunis !
Helmikorua en näistä lähtisi väsäämään, mutta muuten käyvät kyllä helmistä minullekin :=
Kiitos kommenteista. Blinien kanssa näitä syötiin.
Mietin koko viikon tätä helmiteemaa, kun tiesin, etten saa niin hienoja lähikuvia jäähelmistä kuin haluaisin. Sitten kun katoin pöytään nämä, niin tajusin, että tässähän on helmiä.
Isompirakeinen on venäläistä ja pienempi suomalaista kirjolohenmätiä. Venäläistä mätiä syötyään muuten tietää, mitä on tönkkösuolattu.
Herkullinen helmikuu tulee ilmeisesti tipattoman tammikuun jälkeen.
Nuita ei voi kyllä syödä kuin vähän kerrallaan :)
Herkullinen helmikuu kuulostaa mahtavalta. Ainakin tulevan talviloman voisi viettää herkkujen merkeissä.
Lähetä kommentti